Harta Site     Contact
Adems - imaginea caminului tau

Servicii


Consultanta tehnica

S.C. Adems S.R.L. ofera servicii de consultanta atat beneficiarilor, cat si persoanelor interesate in domeniu.
S.C. Adems S.R.L. isi asuma raspunderea pentru masuratorile efectuate de personalul firmei, cat si de partea de proiectare a produselor cerute de client.

Transport

Transportul produselor este efectuat cu autovehiculele firmei. Transportul este gratuit pe o raza de 100 de km. Pe toata durata transportului S.C. Adems S.R.L. raspunde de modul in care produsele sunt transportate la beneficiar. In cei 11 ani, S.C. Adems S.R.L. a incercat si a reusit sa ofere servicii de transport de inalta calitate.

Montaj

In cele mai multe cazuri S.C. Adems S.R.L. asigura gratuit montarea produselor, fapt care este influentat de cuantumul comenzii respective.
Montajul este efectuat de personal calificat, cu o experienta in domeniu de cel putin 5-6 ani, cu tehnologii si produse de ultima ora.

Service garantie si post garantie

S.C. Adems S.R.L. ofera garantie 3 ani de zile la produsele sale, garantie care isi pierde valabilitatea in cazul in care se constata ca produsul a fost exploatat necorespunzator.
S.C. Adems S.R.L. pana in prezent nu a avut probleme de garantie cu clientii sai din motive de executie sau montare, singurele probleme apar in momentul in care beneficiarul nu respecta conditiile care se impun la montarea produsului respectiv.
S.C. Adems S.R.L. ofera si post-service in cazul in care beneficiarul solicita si crede ca este necesara prezenta noastra.

Conditii de acordare a garantiei (.pdf)

 


Centrul de Formare in Domeniul Calitatii in Industria Mobilei
Centrul de Formare in Domeniul Calitatii in Industria Mobilei
2003 - 2019 Adems - Toate drepturile rezervate.